Travel House Travel House - Nyaralás
Travel House - Nyaralás - USA - MiamiMiami - Ajánlat kérés

Miami, Florida legnépesebb városa az Egyesült Államok keleti részén található világváros.

Tengerpartjain gyönyörű homokos strandok terülnek el, ugyanakkor a belvárosban rengeteg felhőkarcolóval is találkozhatunk. A több, mint 30 felhőkarcolója közül itt található az Egyesült Államok harmadik legmagasabb felhőkarcolója, a 240 méter magas Four Seasons Hotel & Tower.

Miami éghajlata kiegyensúlyozott, egész évben a meleg idő jellemzi és a Karib térség időjárásához lehet hasonlítani. A nyarak általában forróak és nedvesek, míg a telek szárazak és melegek.

Ez a floridai nagyváros „Amerika legtisztább városa" címmel is büszkélkedhet, amit 2008-ban nyert el.

Miamiban strandolhatunk a fürdő- és szórakoztató központokként elhíresült Miami Beach-en, és South Beach-en, de a számos üzletekkel, előkelő éttermekkel, kávézókkal teli Coconat Groove nyüzsgő fergetegében is elvegyülhetünk esténként.

Ha valami különleges kubaira vágyunk, vásárolnánk egy igazi kubai szivart, vagy megkóstolnánk a kubai gasztronómia remekeit, akkor a Little Hawanna a kötelező úti cél.

A népszerű Miracle Mile rengeteg üzlettel és étteremmel várja a vásárolni- és kikapcsolódni vágyókat.

Miami-val a TV-ben és a mozivásznon is gyakran találkozhatunk, több TV sorozat és mozifilm játszódik ugyanis itt, de még videojáték egyes részeinek is Miami ad helyszínt.

Aki tehát egy olyan úticélt keres, ahol a pezsgő nagyvárosi környezet mellett megtalálhatóak a homokos tengerpartok is, az jól választ, ha Miamiba utazik.