Travel House Travel House - Exclusive collection
Travel House - Exclusive collection - Indiai-óceán - Seychelles-szigetekSeychelles-szigetek - Ajánlat kérés

Seychelles sokkal több egy gyönyörű állomásnál, fehér homokos tengerpartnál, és azúrkék tengernél. Seychelles-en igazán meglepő változatosságban lehet részünk, minden lépésnél új élményekkel találkozhatunk.

Ha arra vágyunk, hogy hátradőljünk a nyugágyunkban és gyönyörködjünk az azúrkék tengerben, 65 partszakasz vár minket, ahol a világ legrégebbi gránit sziklái nyújtanak hűsítő árnyékot.  Felfedezhetjük a víz alatti világot snorkelezés vagy búvárkodás során.

Kirándulásokon, madárlesen vehetünk részt a környező szigeteken, sok elbűvölő látnivalóval és élménnyel. Teknősöket etethetünk a környező szigeteken és megismerhetjük az Unesco világörökség részeként nyilvántartott Coco de Mer kókuszpálmát. Vitorlás túrára indulhatunk, ahol a kedves személyzet hamisítatlan kreol ebéddel kedveskedik nekünk. Ha izgalomra vágyunk, kipróbálhatjuk a mélytengeri horgászatot, vagy a helikopteres sétarepülést a szigetek fölött.

 

Mahé, a Seychelles-szigetek legnagyobb szigete 32 km hosszú és 8 km széles. A nemzetközi repülőtér és a főváros, Victoria is a szigeten található, mely a világ legkisebb fővárosa. A legnemesebb szállodák, kulturális és öko központok, nagyszerű éttermek, bárok, kávézók, kaszinók, búvárközpontok, horgász- és vitorlás hajók, hegymászó túraútvonalak otthona. De Mahé csak egy a meglátogatandó 115 sziget közül, melyeknek mindnek saját karaktere és története van. Bármelyik sziget mellett is döntsön, válasszon 5*-os szállodát vagy önellátó vendégházat, Seychelles-en előzékeny kiszolgálással és barátságos emberekkel fog találkozni.

 

Beutazási feltételek: magyar állampolgárok a Seychelles-szigetekre vízum nélkül léphetnek be, fontos azonban, hogy az útlevélnek a hazaérkezéstől számítva még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

 

A Seychelles-szigeteken hivatalos házasságot lehet kötni, melyhez az alábbi dokumentumok szükségesek:

3 nyelvű születési anyakönyvi kivonatok diplomáciai felülhitelesítéssel

tanúsítvány angol fordításban és diplomáciai felülhitelesítéssel

válást igazoló okirat angol fordításban és felülhitelesítéssel

útlevelek másolata